Cookie Consent by Free Privacy Policy website The Link | Vrilissia | apartment

"The Link"
Project

"The Link"
Βριλήσσια, Αττική

Αρχιτεκτονική Βιομηχανικού Σχεδιασμού

7 Διαμερίσματα | 77 – 86 – 120 m²

Το έργο “The Link” βρίσκεται στο δήμο Βριλησσίων στα βόρεια προάστια της Αττικής, ο οποίος φημίζεται για την άρτια ρυμοτομία τους, το σαφή διαχωρισμό χρήσεων γης, τους μεγάλους χώρους πρασίνου και πάρκα αναψυχής. Το έργο μας βρίσκεται σε απόσταση 500m από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Η πρόσοψη του έχει νοτιο-ανατολικό προσανατολισμό.

Το έργο μας “The Link”  πήρε την τελική του μορφή το καλοκαίρι του 2021, ορίζοντας τη νέα εποχή για την εταιρεία μας. Η παράδοση και εμπειρία χρόνων στον αστικό σχεδιασμό συνδυάζεται με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές και μια μινιμαλιστική αρχιτεκτονική υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Αισθητική & Ταυτότητα Κτιρίου

Αρχιτεκτονική Περιβάλλοντος Χώρου

Κύρια Είσοδος

Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων